Logo
MailPrinten
Wat doet Adelante?Wie is Elka van der Steeg?
Elka van der Steeg zakelijk

Wie is Adelante?

Elka van der Steeg is Adelante.

Als secretaresse ga ik ervoor zodat 'mijn' manager de tijd en ruimte krijgt om te doen waar zij of hij goed in is. Dat doe ik door mee te denken, proactief te zijn en gewoon door ervoor te zorgen dat alles geregeld is.
Door mijn ervaring ben ik een duizendpoot geworden.
Als regeltante vind ik het leuk om (het onmogelijke) te organiseren en ik houd van een dynamische omgeving. Hard werken en trots zijn op het resultaat maken mijn dag. Ik heb gemerkt dat het nog leuker is om dat samen te doen. Betrokkenheid en een klantgerichte houding zijn belangrijk voor me.

Ik werk met hoofd, hart en handen.

Dat doe ik als freelance-secretaresse. U kunt mij inschakelen als uw secretaresse vervangen moet worden of als u wel een paar extra handen kunt gebruiken.
Ik heb ervaring opgedaan binnen grote organisaties, vind het interessant en kan er snel mijn weg vinden. Ik vind het ook leuk om voor bedrijven te werken waar iedereen elkaar kent, de slagkracht groot is en de functies breed.

Meer informatie is te vinden op LinkedIn en ik kan u mijn CV mailen.

Ik hoop persoonlijk kennis met u te mogen maken zodat u kunt zien hoe enthousiast ik over mijn vak ben.

Wat is Adelante?

Adelante is Spaans voor vooruitgang en een term uit de Argentijnse Tango. Mijn passie! Adelante staat voor hard werken aan een resultaat om trots op te zijn. Samen op een  plezierig zakelijke wijze. Adelante is Elka van der Steeg


silhouet
   Adelante, uw freelance-secretaresse